Contact | Impressum | Pers | Sitemap
     
 

Schriftsoort vergroten schriftsoort verkleinen in kleur zwart-wit
Dag
Maand
Jaar
nachten
kamers
personen
       RSS Feed
 
Evenementen

» meer

 «  » 
SoMoDiMiDoFrSa
31
03
05
07
13
17
19
24
03
05

Ride on!

Emser Bikepark

  Emser Bikepark 

  Hoog boven Bad Ems laat
  een voor onze regio uniek
  Mountainbike-flowtrail de
  harten van alle mountain-
  biker sneller slaan.

  » meer...

Becheln

Seite ausdrucken

Becheln – Goede uitzichten:

Tamelijk jong in vergelijking met de Limes is de dorpskerk met haar romaanse toren, gotische fresco’s en barokke muurschilderingen. Dat Becheln ooit de eerste prijs won bij de wedstrijd „ ons dorp moet mooier worden“ blijkt uit de mooie dorpskern, die de dorpse en traditionele sfeer benadrukt.
Ongeveer 700 inwoners wonen in dit dorp op de hoogvlakten van de Taunus. Dit gebied nodigt uit tot het maken van wandelingen die schitterende uitzichten bieden, op goed gemarkeerde paden. Bij goed zicht kan men zijn blik over de Marksburg heen tot aan de andere kant van de Rijn naar de Eifel en de Hunsrück laten dwalen. Maar ook van dichtbij gezien bieden de wandelpaden in dit gebied enkele getuigenissen van ver in het verleden liggende tijden, zoals de Keltische grafheuvels en goed behouden gedeelten van de Limes. Bij de wachttorens, het kleine castellum en in het Landgasthof aan de Limes verkrijgt men informatie over de bouw en de functie van de Romeinse grensconstructie. Het mooiste gedeelte van de palissadegreppel is door het Limespad als rondweg ontsloten.

Nadere inlichtingen/ligging

Ortsbürgermeister
Patrick Becker
Emser Straße 24
56132 Becheln
Telefoon: 00492603 2256
» Homepage


Größere Kartenansicht 

 

Impressionen

 
Diese Website nutzt Cookies für Analysen, personalisierte Inhalte und um bestmögliche Funktionalität bieten zu können. Indem Sie diese Website nutzen, erklären Sie sich mit dieser Verwendung einverstanden. Informationen zum Datenschutz
OK