Contact | Impressum | Pers | Sitemap
     
 

Schriftsoort vergroten schriftsoort verkleinen in kleur zwart-wit
Dag
Maand
Jaar
nachten
kamers
personen
       RSS Feed
 
Evenementen

» meer

 «  » 
SoMoDiMiDoFrSa
31
03
05
07
13
17
19
24
03
05

Ride on!

Emser Bikepark

  Emser Bikepark 

  Hoog boven Bad Ems laat
  een voor onze regio uniek
  Mountainbike-flowtrail de
  harten van alle mountain-
  biker sneller slaan.

  » meer...

Wandelkaarten

Seite ausdrucken

Altijd goede kaarten – de wandeltocht die met onze wandelkaarten gepland wordt  brengt nog meer plezier, want er zal u geen enkele bezienswaardigheid of mooi uitkijkpunt ontgaan.

 

 

 


Wandelkaart van Bad Ems


Ideaal voor wandeltochten rondom Bad Ems is onze wandelkaart op schaal 1:20.000. Hierop staan ongeveer 50 wandelroutes aangegeven, en op de achterzijde aangevuld met gegevens over afstand, stijgingen en hoogteverschillen. Om ook de verzorging van de inwendige mens te kunnen plannen is er een adressenoverzicht met de openingstijden van restaurants en andere eetgelegenheden. Heel praktisch bij wandelingen over langere afstanden: de haltes van het openbaar vervoer zijn op de kaart ingetekend, en op de achterzijde voorzien van de buslijnnummers en de routebeschrijvingen. Bovendien staan op de achterzijde naast een stadsplattegrond van Bad Ems met straatnamenregister ook een uitgebreide beschrijving van het Nordic Walkingparcours. 

» Wandelkaart in de shop bestellen

WWandelkaarten van het Natuurpark Nassau en omgeving


 In onze shop kunt u nog andere wandelkaarten van de regio met verschillende
regiogedeelten en maatstaven kopen
» Wandelkaarten in de shop bestellen

 
Diese Website nutzt Cookies für Analysen, personalisierte Inhalte und um bestmögliche Funktionalität bieten zu können. Indem Sie diese Website nutzen, erklären Sie sich mit dieser Verwendung einverstanden. Informationen zum Datenschutz
OK