Contact | Impressum | Pers | Sitemap
     
 

Schriftsoort vergroten schriftsoort verkleinen in kleur zwart-wit
Dag
Maand
Jaar
nachten
kamers
personen
       RSS Feed
 
Evenementen

» meer

 «  » 
SoMoDiMiDoFrSa
31
03
05
07
13
17
19
24
03
05

Ride on!

Emser Bikepark

  Emser Bikepark 

  Hoog boven Bad Ems laat
  een voor onze regio uniek
  Mountainbike-flowtrail de
  harten van alle mountain-
  biker sneller slaan.

  » meer...

Ayurveda

Seite ausdrucken

In deze op Europees niveau gezien vooraanstaande Ayurveda-inrichting wordt de echte, oorspronkelijke Ayurveda toegepast. De ontspannende behandelingen zijn balsem voor lichaam en ziel. Sinds bijna twintig jaar biedt het Bad Emser Ayurveda-gezondheidscentrum ook behandelingen op wellnessgebied aan – van een uitzonderlijk kwaliteitsniveau.

Ayurveda – „De wetenschap van het lange leven“


Ayurveda betekent zoveel als „ het weten of de wetenschap van het lange leven“. De naam van de Ayurveda beschrijft tegelijkertijd het programma van deze oeroude wetenschapstraditie. Het beschrijft een allesomvattend systeem, dat vele verschillende gezondheid bevorderende maatregelen en therapiemethoden voor de verschillende aspecten van het leven benut, en die samen zouden moeten helpen om perfecte gezondheid en een lang leven te bereiken.

De schriftelijke aantekeningen van de klassieke tekst van de Ayurveda zijn inmiddels bijna 3000 jaar oud. Sinds eeuwen werden de verschillende vedische kennistradities echter al mondeling overgeleverd en zijn daarmede ouder dan enige andere medische wetenschap.De klassieke teksten van de Ayurveda vertellen over vroegere hoogculturen, waar ziekten volkomen onbekend waren. Ook thans nog wil de Ayurveda het behoud, het stimuleren en het herstel van de gezondheid dienen en een intensieve methode ter voorkoming van ziekten bieden. Oorspronkelijk was de Ayurveda niet alleen bestemd om ziekten bij individuele personen te genezen, maar ook om de volksgezondheid als geheel positief te beïnvloeden.

Het Ayurveda-Gezondheidscentrum Bad Ems


Het Maharishi Ayurveda Gezondheidscentrum is uniek in Europa, dankzij zijn omvattende en op de totaliteit gerichte therapieprogramma. De eeuwenoude geneeskunst van de “ wetenschap van het lange leven“ wordt hier sinds bijna twintig jaar succesvol uitgeoefend. De kliniek omvat in totaal 1000m² aangenaam ogende behandelings- en ontspanningsruimten, artsenkamers, vergaderruimten voor voordrachten, meditatie- en yoga-oefeningen, gastenverblijfruimten en een muziek-oase, opdat ook de ontspanning tijdens het verblijf niet te kort komt.

Het team van het gezondheidscentrum bestaat uit ongeveer 50 medewerkers, die alle mogelijke moeite doen om de gasten het verblijf in alle afdelingen zo aangenaam als mogelijk te maken. Sinds 1996 heeft de kliniek de staatserkenning als privékliniek volgens § 30 van de Gewerbeordnung (Vestigingswet). Dat betekent onder andere, dat de inrichting onder medisch staatstoezicht staat, de therapieafdeling maar ook de keuken regelmatig op de naleving van hoge hygiënestandaards gecontroleerd worden en dat de zekerheid van een medische noodhulpverlening op elk denkbaar tijdstip ( 24 uur per dag, ook op zon- en feestdagen) gegarandeerd is.

Nadere inlichtingen


Informatie flyer voor Ayurveda Clinc

Krijg de meest
belangrijke informatie over Ayurvedische kliniek in Bad Ems

  » Informatie flyer 
Informations-Film über Ayurveda in Bad Ems
 
In een 22-minuten durende film, worden de Ayurveda kliniek in Bad Ems en Ayurvedische geneeskunde gepresenteerd.

»  Voorlichtingsfilm ansehen

Maharishi Ayurveda Gezondheids- en Conferentiecentrum Bad Ems GmbH 
Am Robert Kampe Sprudel

56130 Bad Ems
Telefon: 00492603-9407-0
Telefax: 00492603-3122

  Bekijk op de kaart 
» www.ayurveda-badems.de

Voorlichtingsfilm
 
Diese Website nutzt Cookies für Analysen, personalisierte Inhalte und um bestmögliche Funktionalität bieten zu können. Indem Sie diese Website nutzen, erklären Sie sich mit dieser Verwendung einverstanden. Informationen zum Datenschutz
OK